Godalgotās vietas sportā!

Šonedēļ Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas skolēni piedalījās vairākās sacensībās un ieguva godalgotās vietas.

28.februārī Līvānu 1.vidusskolā norisinājās Latgales reģiona vispārizglītojošo skolu finālsacensības basketbolā JAUNO BASKETBOLISTU KAUSS 2010.–2011.g.dz. zēniem un meitenēm.

Rēzeknes valstspilsētu šajās sacensībās pārstāvēja Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas zēnu un meiteņu komandas.

Prieks par mūsu skolas skolēniem, kas izcīnīja godalgotās vietas – 1.vieta zēnu komandai un 3.vieta meiteņu komandai.

Zēnu komanda ir ieguvusi iespēju piedalīties Latvijas skolu 77.spartakiādes basketbola sacensībās 2010. – 2011.g.dz., kas norisināsies 3.aprīlī Saldū.

Vēlēsim viņiem veiksmi!

        29.februārī Maltā notika “top!kauss” – 20.kausa izcīņa vispārizglītojošo skolu komandām volejbolā vecumā grupā 2008. – 2009.g.dz. zēniem un meitenēm. Sacensībām pieteicās 19 komandas (8 meiteņu un 11 zēnu). Rēzeknes Valsts 1. ģimnāziju pārstāvēja zēnu un meiteņu komandas.

Spēles notika vienlaicīgi uz 4 laukumiem, zēniem spēlējot 3 un meitenēm 2 apakšgrupās, pēc tam spēlējot finālspēles par godalgotajām vietām.

     Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas meiteņu komanda, cīnoties par katru punktu, ieguva 1.vietu, aiz sevis atstājot Viļānu vidusskolas un Rēzeknes 3.pamatskolas komandas.

Mūsu skolas meitenes saņēma finālistu plakātu kā ceļazīmi dalībai sacensību 2.posmā – finālsacensībās, kas notiks Rīgā Skonto Halle 21.04.

Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas zēnu komanda ieguva 4.-6.vietu.

Paldies visiem sportistiem par sadarbību, emocijām un sportisko garu!

Paldies sporta pedagogiem L. Malinovskai, I. Golovkam, L. Zagorskai par ieguldīto darbu!