Sveiks, topošais ģimnāzist!

Sveiks, topošais ģimnāzist!

Košā saule, kas arvien biežāk ielūkojas mūsu acīs, liek apjaust, ka tuvojas laiks, kad 9. klases absolventiem ir jāpieņem lēmums par savu turpmāko izglītības iegūšanu. Paveras tik daudz iespēju! Jaunieti, ja Tev ir mērķi, kas jāsasniedz, skaisti sapņi, kas  jāpiepilda, un Tu esi gatavs jauniem izaicinājumiem, tad pats izveido savu mācību kursu grozu un pievienojies Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas aktīvajam un radošajam  kolektīvam!

Ikviena izaugsmei ir nepieciešams labs atbalsts – līdzcilvēki, kas mūs saprot, palīdz un virza uz attīstību, mūsu ģimnāzijā Tu radīsi atbalstu profesionālajos pedagogos, saprotošajā atbalsta komandā un draudzīgajos ģimnāzistos. Nāc uz labāko skolu Latgalē – Rēzeknes Valsts 1. ģimnāziju, iegūsti mūsdienu prasībām atbilstošu izglītību modernā, jaunākajām tehnoloģijām aprīkotā vidē! Šeit Tev būs iespēja  pilnveidot sevi, attīstīt savas prasmes un atklāt jaunus talantus. Iesaisties Skolēnu pašpārvaldē, organizē un vadi pasākumus, gūsti pieredzi!

Izvēlies kvalitatīvu izglītību – labu platformu savas personības izaugsmei!

 

Stājoties Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijā ( Dzirnavu ielā 3 a), līdz 2021. gada 22. jūnijam iesniedz dokumentus:

  • iesniegumu;
  • apliecību par vispārējo pamatizglītību un sekmju izrakstu (oriģinālus);
  • medicīnas dokumentus (bērna medicīnisko karti 026/u; profilaktisko potēšanas karti 027/u);
  • iepriekš sagatavotu Motivācijas vēstuli (skat. Motivācijas vēstules izveides ieteikumus https://ej.uz/paraugs_vestule )

 

RV1Ģ administrācija