Sveicam valsts olimpiāžu uzvarētājus!

Mācību priekšmetu olimpiādes ir neatņemama ikdienas daļa ikvienam skolēnam, kas vēlas pārbaudīt savas zināšanas. 2023./2024. mācību gada pirmajā semestrī aizvadīti mācību priekšmetu olimpiāžu novadu posmi angļu valodā, bioloģijā, filozofijā, vācu valodā, vēsturē, krievu valodā, politikā un tiesībās, kā arī 1. kārtas valsts posms angļu valodā. Pozitīvas dalībnieku skaita izmaiņas, salīdzinot ar pagājušo gadu, manāmas jau notikušajos olimpiāžu posmos – dalībnieku skaits sasniedzis 15325 skolēnu.

Sveicam ģimnāzijas skolēnus ar panākumiem valsts posma mācību priekšmetu olimpiādēs – 12.klases skolnieci Kristīni Jirgenu ar iegūto I pakāpes diplomu, 10.klases skolnieci Adrianu Laganovsku – Veseri, 10.klases skolnieci Loretu Šimanoviču ar iegūto II pakāpes diplomu krievu valodas valsts 25. olimpiādē 10. – 12.klašu skolēniem! Pateicamies par ieguldīto darbu, laiku un sasniegto rezultātu visiem olimpiādes dalībniekiem un viņu skolotājai Ellai Ameļčenkovai.

Sveicam 11.klases skolnieku Raivi Zāģeri ar iegūto Atzinību bioloģijas valsts 46.olimpiādē! Pateicība skolotājai Ritai Kļaviņai par ieguldīto darbu skolēna sagatavošanā olimpiādei.