Skolu finālsacensības basketbolā ORANŽĀ BUMBA -1. vieta

25.janvārī Rēzeknes tehnikumā sākās Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada skolu 2022./2023.m.g. 2.semestra sacensības basketbolā 2007. – 2008.g.dz. zēniem.

Sacensībās piedalījās 8 komandas – 6 no Rēzeknes pilsētas un 2 no Rēzeknes novada. Spēles tika izspēlētas divās apakšgrupās, finālā cīnoties par 1.-3.vietu.

Uzvarētāja komanda tika apbalvota ar kausu un diplomu, II-III vietas ieguvējas komandas – ar diplomiem. Ar attiecīgās pakāpes medaļām tika apbalvoti I-III vietu ieguvēji individuāli.

Labākās Rēzeknes novada un Rēzeknes pilsētas komandas ieguva tiesības piedalīties Latgales reģiona sacensībās 1.02.2023. Līvānos.

Sacensību rezultāti:

A grupā

1.v.- RV1Ģ

2.v. – Dricānu vsk.

3.v. – Rēzeknes 5.psk.

4.v.- Rēzeknes 6.psk.

B grupā

1.v.- RVPĢ

2.v. – Nautrēnu vsk.

3.v. – Rēzeknes 3.psk.

4.v.- Rēzeknes 2.vsk.

  

1.februārī, Līvānu 1.vidusskolā norisinājās Latgales reģiona vispārizglītojošo skolu finālsacensības basketbolā ORANŽĀ BUMBA 2007.–2008.g.dz. zēniem un meitenēm.

Rēzeknes pilsētu šajās sacensībās pārstāvēja Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas zēnu komanda (skolotājs Igors Golovka).

Apsveicam skolotāju un komandu, kas aizstāvēja Rēzeknes pilsētas godu, ar izcīnīto kausu un 1.vietu šajās sacensībās.

     Finālā:

1.vietu ieguva RV1Ģ (Lauris Filatovs, Armands Latiševs – Čudars, Endijs Lucijanovs, Erlends Ņukšs, Filips Sviklis, Adrians Šarigins, Emīls Taukuļs, Igors Lukaševs, Renārs Gudkovs, Mārtiņš Rancāns), skolotājs Igors Golovka

         6.aprīlī komanda dosies uz Saldus pilsētu, lai cīnītos par kausu nākamajā posmā – Latvijas skolu 76.spartakiādē. Vēlēsim viņiem veiksmi sagatavošanās procesā, treniņos un nākamajās sacensībās!

Paldies skolotājam Igoram Golovkam par ieguldīto darbu.