Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzija pateicas atsaucīgajiem uzņēmumiem – mecenātiem

Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzija pateicas atsaucīgajiem uzņēmumiem – mecenātiem: SIA “KALĒJI”, SIA “LATGALIJA”, SIA “NewFuel”, SIA „VEREMS” RSEZ, SIA “GJ Grupa”, SIA “LEAX”.

Jau 4. gadu Finanšu ministrija, Izglītības un zinātnes ministrija un VAS Latvijas Loto īsteno unikālu projektu – stipendiju atbalsta programmu ikvienas Latvijas vidējās izglītības iestādes izvēlētam vienam absolventam. Atbalsts 500 eiro apmērā izcilniekiem iespējams, pateicoties Latvijas iedzīvotājiem, kuri piedalījušies VAS Latvijas Loto rīkotajā Simtgades loterijā.

Šogad Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas skolēns– izcilnieks ir Lauma Skarbinīka, viņa saņem šo lielisko stipendiju par sasniegumiem mācībās, aktīvu sabiedrisko darbu, iesaistīšanos mākslinieciskajā pašdarbībā, sporta aktivitātēs, kā arī par ieguldījumu izglītības iestādes attīstībā.

Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas kolektīvam šī bija ļoti sarežģīta izvēle, jo ik gadu Simtgades stipendijai ir daudz pretendentu. Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijā skolēni ir motivēti, mērķtiecīgi un aktīvi. Ģimnāzijā viņi nopietni mācās, pārstāv RV1Ģ pilsētas, novada un valsts līmeņa mācību priekšmetu olimpiādēs, gūstot papildus zināšanas, paplašinot savu redzesloku un sacenšoties ar citu skolu pārstāvjiem, tādējādi veidojot Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas tēlu, attīsta un pilnveido sevi kā personību, aktīvi iesaistās skolas sabiedriskajā dzīvē, darbojas skolēnu pašpārvaldē, līdzdarbojas sev labvēlīgas vides veidošanā. Konkurence uz vienīgo stipendiju ir ļoti sīva. Pateicoties mūsu uzņēmējiem – mecenātiem, mēs šogad varam iepriecināt un motivēt ar naudas balvām vairākas ģimnāzijas talantīgākās skolnieces: Gintu Bilinsku, Lieni Bērziņu, Rainitu Zavadsku un Līvu Danielu Borisovu.

Īpašu paldies sakām Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas mecenātiem – uzņēmējiem: Mihailam Bartaševičam, SIA “Latgalija”, Vinetai Piteronokai, SIA “Kalēji”, Romānam Vdovičenko,SIA “NewFuel” RSEZ, Zinaīdai Lovnikai, SIA „Verems” RSEZ, Gintaram Juškānam, SIA “GJ Grupa”, Gintam Jačukam, SIA “Leax”.

Lepojamies ar proaktīviem, tālredzīgiem un profesionāliem uzņēmējiem, kas, atbalstot jauno paaudzi, rūpējas par mūsu valsts nākotni! Lepojamies ar Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas skolēniem!

Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas kolektīvs