Sacensības vieglatlētikā

10.maijā Rēzeknes pilsētas Sporta pārvaldes stadionā norisinājās Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada skolu sacensības vieglatlētikā VIDUSSKOLU KAUSS ( 2004.–2006.g.dz.) un JAUNO VIEGLATLĒTU KAUSS (2007.–2009.g.dz.).

Sacensībās piedalījās 3 Rēzeknes pilsētas skolas – RV1Ģ, Rēzeknes 3.pamatskola un Rēzeknes 6.pamatskola un 6 Rēzeknes novada skolas. Katram sacensību dalībniekam bija iespēja sacensties 2 disciplīnās un komandu stafetes skrējienā (100m, 400m, 800m,1500m, tāllēkšanā, augstlēkšanā, lodes grūšanā, šķēpa mešanā un 100mx4 (2z+2m) kombinētajā stafetē).

Sacensību dalībnieki, 1.–3.vietu ieguvēji, atbilstoši dalībai konkrētās disciplīnās, tika apbalvoti ar medaļām un diplomiem, komandu vērtējumā jaunieši – jaunietes, zēni – meitenes cīnījās par 1.vietas kausiem.

Sacensību diena bija saulaina un veiksmīga gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem. Skolu komandas, 1.vietu un kausu ieguvējas, ieguva tiesības piedalīties Latgales reģionālajās vieglatlētikas sacensībās VIDUSSKOLU KAUSS un JAUNO VIEGLATLĒTU KAUSS, kas arī norisinājās Rēzeknes pilsētā 16.maijā.

Komandu sacensību kopvērtējumā Rēzeknes pilsētā Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas abas grupas ieguva 1.vietas un  piedalījās Latgales reģionālajās vieglatlētikas sacensībās Rēzeknē.

 

           17.maijā Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvaldes stadionā norisinājās Latgales reģiona skolu sacensības vieglatlētikā VIDUSSKOLU KAUSS ( 2004. – 2006.g.dz.) un JAUNO VIEGLATLĒTU KAUSS (2007. – 2009.g.dz.).

Par kausiem un godalgotām vietām cīnījās 6 pašvaldību audzēkņi. Rēzeknes pilsētu sacensībās visās grupās pārstāvēja Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas komandas.

Neskatoties uz auksto un lietaino laiku, priecājamies par mūsu skolas skolēnu veiksmīgajiem startiem, iegūtajām medaļām un kausiem.

Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas jaunieši un jaunietes kopvērtējumā ieguva 3.vietas!

Individuālie sacensību dalībnieku rezultāti apskatāmi LVS mājas lapā.

Paldies skolēniem par piedalīšanos sacensībās!

Paldies sporta pedagogiem L. Malinovskai un I. Golovkam par izglītojamo sagatavošanu sacensībām un atbalstu visa mācību gada garumā!