Labdarības koncerts

Šogad 9. martā ģimnāzijā notika ļoti skaists labdarības koncerts.

Šis pasākums tiek organizēts ar mērķi savākt līdzekļus tautu deju kolektīva “Skali” tērpu iegādei vidusskolas posma dejotājiem. Šogad kārtējie XXVII Vispārējie latviešu dziesmu un XVII Deju svētki notiks no 30. jūnija līdz 9. jūlijam Rīgā. Mūsu deju kolektīvs arī ir iecerējis tur piedalīties un cītīgi gatavojas šiem svētkiem. Tāpēc vēl jo aktuālāka tieši šobrīd kļūst tautu tērpu iegāde.

Par skaisto koncertu paldies sakām ģimnāzijas instrumentālajiem ansambļiem: ” Another Tuesday”, “ “Mātes piens”, “12 eyes”. Paldies vokālajam ansamblim “Noskaņa”! Paldies  vokālistei Liānai Saulei, pianistei Amandai Raudivei, pantomīmas radošajām ģimnāzistēm: Malēnai Carevai, Elīnai Čatei, Natālijai Arbidānei! Paldies abu deju kolektīvu dalībniekiem par raito soli uz skatuves!

Īpašu paldies sakām skolotājai Svetlanai Bilinskai, instrumentālo ansambļu vadītājam Denisam Smirnovam, deju kolektīva “Skali” vadītājai Rasai Deksnei, ģimnāzijas direktoram Jānim Poplavskim!

Paldies Danielam Rudovičam un skolotājam Denisam Smirnovam par apskaņošanu! Paldies koncerta vadītājām Samantai un Oksanai par jaukas noskaņas radīšanu! Kopā mēs varam paveikt daudz!

Sirsnīgi pateicamies mīļajiem vecākiem,  cienījamajiem skolotājiem un ģimnāzijas darbiniekiem par sniegto atbalstu – ziedotajiem līdzekļiem- tautu deju kolektīva “Skali” tērpiem ! Esam vēl vienu solīti tuvāk savam mērķim- jaunu tautu tērpu iegādei un dalībai Dziesmu un deju svētkos.