Panākumi radošo darbu un pētījumu konkursā

18. augustā apbalvoti 2021./2022. mācību gada skolēnu radošo darbu un pētījumu konkursa “Vēsture ap mums” laureāti, kuri kā ierasts saņēma Valsts prezidenta Egila Levita parakstītas grāmatas. Šogad Valsts prezidents skolotājiem dāvina Andreja Johansona “Esejas”, bet skolēniem – “Latviešu etnogrāfiskā izstāde. 1896”.

Valsts prezidents Egils Levits augsti novērtē konkursa “Vēsture ap mums” nozīmību vēsturiskās atmiņas kopšanā, kā arī pateicas pedagogiem par ieguldījumu, ieinteresējot jauno paaudzi vēstures pētniecībā.

Valsts prezidenta parakstītas grāmatas saņēma Salaspils 1. vidusskolas skolnieks Emīls Liepiņš un skolotāja Lana Liepiņa, Valmieras Valsts ģimnāzijas skolēni Vineta Anete Ķirse, Justīne Kleina, Eva Viļumsone, Lauris Ģirts Lācis un skolotāja Ineta Amoliņa, Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas skolniece Nikola Princova un skolotāja Ilona Lazdiņa, Galēnu pamatskolas skolnieki Guntis Strods un Jurģis Strods un skolotāja Gunita Strode, Riebiņu vidusskolas skolniece Gunita Vjakse un skolotāja Ārija Pudule, Dundagas vidusskolas skolnieks Ralfs Dubovičs un skolotāja Līva Irbe, kā arī Dobeles Valsts ģimnāzija skolniece Silma Samanta Vaišvila un skolotāja Aija Prokopova.

Šī mācību gada konkursa temats bija “Aizmirstais vēstures un kultūras piemineklis”.

Sveicam ģimnāzijas skolnieci Nikolu Princovu un viņas vēstures skolotāju Ilonu Lagzdiņu ar panākumiem konkursā!