Orientēšanās sacensības.

Orientēšanās sacensības.

 

Ceturtdien, 15. oktobrī, 10. klašu iesvētību nedēļas “Ielaušanās ģimnāzijā” ietvaros tika realizēts arī jauniešu iniciatīvu projekts “Foto orientēšanās sacensības”. Aktivitātes ietvaros tika pārbaudīta jauniešu prasme orientēties kartē, atrast atzīmētos punktus, meklēt kodus, lai noskaidrotu burtus un vēlāk no tiem izveidotu vārdu. Svarīga bija ne vien kāju veiklība, bet arī prasme sadarboties komandā un uzminēt slepeno vārdu no visiem atrastajiem burtiem. Piemēram, komanda, kura visātrāk atrada visus nepieciešamos burtus, ilgi domāja kādu vārdu izveidot un no šķietami pirmās vietas nokļuva ceturtajā.

Rezultāti:

  1. vieta ir komandai, kura finišēja 14.50 min, izveidojot vārdu “BIOLOĢIJA”. Komandas sastāvā bija Žaklīna Ločmele (10.B), Oskars Zimarskis (10.B) un Ieva.
  2. vieta ir komandai, kura finišēja 18.47 min, izveidojot vārdu “ĢIMNĀZIJA”. Komandas sastāvā bija Endija Juškāne (10.B), Ermīns Guds (10.C), Anna Marija Marčenko (10.C), Ilmārs Ceicāns (10.C) un Kimons Barhabass (10.B).
  3. vieta ir komandai, kura finišēja 20.25 min, izveidojot vārdu “BRĪVLAIKS”. Komandas sastāvā bija Eva Sausiņa (10.A), Elizabete Kijaha (10.A), Kirils Kuprijanovs (10.C) un Diāna.

Vislielākais paldies par aktivitātes organizēšanu skolēnu pašpārvaldes pārstāvjiem: Sabīnei Soboļevai no Sociālās ministrijas, prezidentam Rolandam Barkānam, Sandrai Gavarei un pārējiem palīgiem.

Šis projekts tika īstenots Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursa ietvaros, to finansēja Rēzeknes pilsētas dome, un organizēja Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”.