Valentīna dienas stafetes

                 14.februāris – Valentīna diena. Ģimnāzija jau laikus, ar skolēnu atsaucību un klašu audzinātāju atbalstu, tika  saposta šai jaukajai sirsnības un mīlestības dienai, un Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijā varēja sākties Skolēnu pašpārvaldes organizēts pasākums “Valentīna dienas stafetes”. Tas bija jautrs un interesants notikums gan 7.-9.klašu, gan 10.-12.klašu komandām. Katras klases komanda 4 jauniešu sastāvā apmeklēja 10 pieturas, kurās bija jāatpazīst dažādu dzejnieku mīlas dzeja, jāsakārto tautas dziesmas vārdi, jāizveido Valentīndienas apsveikums ģimnāzijai, jāpielieto radoša iztēle, lai pārvietotos ar noteiktu roku un kāju skaita palīdzību, jāzīmē ar aizsietām acīm, jāizveido visgarākā sirsniņu virtene, jāatmin populārākās dziesmas par mīlestību, jāpiedalās alias vārdu spēlē, jāuzraksta visi iespējamie mīļvārdiņi un, izmantojot ģimnāzijas stāvu plānus, jāatrod paslēptā sirsniņa. Visu klašu  komandās valdīja savstarpēja sapratne, palīdzība un sadarbošanās, jo dotie uzdevumi bija jāpaveic noteiktā laika sprīdī – 2 minūtēs. Sacensības bija spraigas, un tiesnešiem darba netrūka. Noslēgumā visas komandas saņēma  ģimnāzijas pateicības par piedalīšanos šajā pasākumā, bet uzvarētāji – papildus saldas sirsniņas un pateicības no Skolēnu pašpārvaldes.

              Pasākuma uzvarētāji – 7.- 9.klašu grupā 1.vietā – 7.m2 kl. (audz. V.Ulbicāne), 2.vietā – 9.m2 kl. (audz. I.Maizika), 3.vietā – 9.m1 kl. (audz. R.Kļaviņa), 10.-12.klašu grupā – 1.vietā – 12.v1 kl. (audz. G.Ozoliņa), 2.vietā – 12.m1 kl. (audz. Ļ.Mitrošenko), 3.vietā – 10.m2v kl. ( audz. G.Lubgāne).

              Paldies Skolēnu pašpārvaldes čaklajiem skolēniem – E.Gailei, S. Černovai, J.Jurjevai, E.Ostrovskai, R.Kupcovai, L.Repelei. L.Caunītei, S.Voverei, A.Žeļezņakovai, L.Mežalei, R.Inkinai un S.Ņukšam.

               Paldies visām klasēm un audzinātājiem par atsaucību ģimnāzijas sapošanā šiem svētkiem!

Direktora vietniece audzināšanas darbā A.Prīdāne

IMG_8905 IMG_8918 IMG_8884 IMG_8921